قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

چه کسی جانشین جلالی در مرکز پژوهش‌های مجلس می‌شود؟

با رفتن کاظم جلالی سفیر جدید ایران در روسیه، گزینه‌های جانشینی وی در مرکز پژوهش‌های مجلس تعیین شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با فرا رسیدن زمان حضور کاظم جلالی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در روسیه، براساس آیین‌نامه داخلی پارلمان جایگزین او در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی باید توسط لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی تعیین شود.

 

براساس اخبار رسیده به خبرنگار ما، آقای لاریجانی تصمیم دارد به دلیل اینکه تنها حدود ۶ ماه از زمان دور دهم مجلس باقی مانده، به جای تعیین رئیس جدید برای مرکز پژوهش‌ها یک سرپرست را انتخاب کند و در این راستا نام دو نفر بیان شده و قرار است در روزهای آتی یک نفر از آنها گزینه نهایی برای سرپرستی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی باشد.

 

حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس، رئیس کمیسیون ویژه تولید و اصل۴۴ مجلس و حسین افشین معاون زیربنایی و امور تولیدی مرکز پژوهش‌ها دو گزینه مورد نظر برای جانشینی جلالی هستند.

 

کاظم جلالی بعد از استعفا از نمایندگی مجلس همچنان به عنوان رئیس مرکز پژوهش‌ها به فعالیت خود ادامه داد و عباسی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در این مورد به باشگاه خبرنگاران جوان، اعلام کرد؛ مطابق قانون تا زمانی که جلالی ریاست مرکز پژوهش‌‌ها را برعهده دارد و به روسیه نرفته است، نمی‌توان رئیس جدید را انتخاب کرد. جلالی روز یکشنبه و پیش از عزیمت به محل ماموریت خود در روسیه با رئیس جمهور دیدار و گفت‌وگو کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر